Tecvidli Kur'an Dili, Namaz Hocası ve Dualar (3. Baskı)

Almanya Türk Federasyonun hazırladığı Tecvidli Kur'an Dili, Namaz Hocası ve Dualar kitabı muhtavası genişletilerek 3. Baskısını yaptı. www.atfkirtasiye.de sitemizden temin edebilirsiniz. Bu Tecvidli Kuran-ı Kerim Elifbası ile Kuran-ı Kerimi daha kolay öğrenebileceksiniz.  Elifba, özellikle harflerin kelime içindeki başta, ortada ve sonda yazılışlarının bitiştirilmeden ve bitiştirildikten sonraki değişikliği karşılaştırarak kolay bir şekilde Kuran-ı Kerimi öğrenmelerine yardımcı olacaktır. Ayrıca dualar kısmının muhtevası zenginleştirilmiştir.

Allah'ın ''oku'' emrine uyarak ''hiç bilenlerle bilmeyenler bir oluru.'' Ilahi ikazına gönül vererek, sevgili peygamberimizin ''sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve onu öğretendir'' Hadis'i şerifini benimseyen her vatandaşımızın elinde bulundurmasıgereken bir kitap.

Sizlee faydalı olacağına inandığımız ve istifadenize sunduğumuz bu Tecvidli Kur'an Dili, Namaz Hocası ve Dualar kitabımızın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sizlere ve sizleri yetiştirecek muhterem hocalarımıza ve öürencilerimize faydalı olmasını yüce Allah'tan diler sevgi ve saygılarımızı sunar, başarılar dileriz.


Bu Haberi Paylaş: