Dortmund 'Cumhuriyet' temalı Şölen

Türk Federasyon Kuzey Ren Vestfalya Bölge Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu “Cumhuriyet” temalı Kültür ve Ülkü Şölenimiz; Milli Marşların okunmasının ardından Bölge Başkanımız Sayın Adnan Altıntaş’ın açılış konuşması ile başlamıştır.

 

 

Genel Başkanımız Sayın Şentürk Doğruyol Cumhuriyet Kültür ve Ülkü Şölenimizde bir konuşma yaparak, Türk Federasyon çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi vermiştir. Genel Başkanımız Sayın Şentürk Doğruyol, “Dortmund’da gerçekleşen “Cumhuriyet” temalı kültür ve ülkü şölenimizin başarılı bir şekilde geçmesini sağlayan Kuzey Ren Vestfalya doğu bölge başkanımız Sayın Adnan Altıntaş, bölge yöneticileri, dernek başkanları, kadın ve gençlik kollarımız ve dahi emeği geçen her bir gönüldaşımıza teşekkür ediyoruz. Birliğimiz daim olsun.” dedi

 

 

Şölenimizi şereflendiren MHP MYK Üyesi, İstanbul Milletvekilimiz, Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanımız Sayın Cemal Çetin yapmış oldukları konuşma ile Almanya, Avrupa Türklüğü ve Türkiye gündemi ile alakalı konularda vatandaşlarımıza değerlendirmelerde bulunmuştur.

 

Şölenimizde sahne alan değerli sanatçılarımız Sayın Ümran Gülcan’a, Sayın Emin Demir’e ve Sayın Burak Aksu’ya, Grup Turan’a takdire şayan performansları dolayısıyla teşekkür ederiz.

 

 

Finalde sahne alan değerli sanatçımız Mustafa Yıldızdoğan kendi eserleriyle salonda milli kültür atmosferi oluşturmuştur. Bu güzel sahnesinden dolayı büyük beğeni toplamıştır.

 

 

Dosyalar

Bu Haberi Paylaş: