Augsburg Türk İslam Kültür Ocağımızın 30. Olağan Kongresi

Almanya Türk Federasyon Genel Başkanı Sayın Şentürk Doğruyol'un teşrifleriyle ile Augsburg Türk İslam Kültür Ocağımızın 30.Olağan Kongresi gerçekleşmiştir.
Genel Başkanımız Sayın Şentürk Doğruyol kongre sonrası genel kurula hitap etti. Genel Başkanımız Sayın Şentürk Doğruyol "Türk Federasyon Augsburg Türk İslam Kültür Derneğimizin 30. Dönem Olağan Genel Kurul toplantısında ülküdaşlarımızla birlikte olduk.
Türk Federasyon Bavyera Güney Bölge Başkanlığı görevi üstlenen Sayın Erhan Aslan 8 yıldır sürdürdüğü teşkilat başkanlığı görevini Sayın CengizUlukan’a devretmiştir. Teşkilat başkanlığına seçilen değerli ülküdaşım Cengiz Ulukan ve yönetimine başarılar diliyorum.
Kuruluşundan bu güne hizmetleri ve çalışmalarıyla Avrupa Türklüğüne sosyo-kültürel anlamda önemli hizmetlerde bulunan Augsburg Türk İslam Kültür derneğimizin her bir dava erine şükranlarımızı ve takdirlerimizi sunuyorum. Varolun ülküdaşlar.
Mevlam birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.
 
Türk Federasyon olarak başkanlık görevini devreden Sayın Erhan Arslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, yeni göreve gelen Sayın Başkan Cengiz Ulukan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz.
Hayırlar getirsin.
Dosyalar

Bu Haberi Paylaş: