Almanya Türk Federasyon (ATF), Stuttgart Türk Milli Kültür Derneği 39. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi.

Almanya Türk Federasyon (ATF), Stuttgart Türk Milli Kültür Derneği 39. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi.

 

Schwieberdingen’deki Arslan Event Otel’inin salonunda gerçekleştirilen Stuttgart Türk Milli Kültür Derneği 39. Olağan Kongresi’ne ATF Genel Başkanımız Sayın Şentürk Doğruyol, ATF başkanlık divanı üyeleri Sayın Selçuk Akbulut, Sayın Salih Sahin, BW 1.Bölge Başkanı Sayın Türker Altun ve Bölge yöneticileri Çevre illerin dernek başkanı ve yöneticileri yanı sıra çok sayıda ülküdaşlarımız katıldı.

 

Pandemi dolayısıyla 3G kuralının uygulandığı genel kurulda konuşma yapan ATF Genel Başkanmız Sayını Şentürk Doğruyol, birlik ve beraberlik üzerine vurgu yaparak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

 

Daha sonra mevcut yönetimin faaliyet ve muhasebe raporları okunarak delegelerin ibrası için onayına sunuldu.

 

39. Dönem faaliyet ve muhasebe raporları ibrası sonrası yeni dönem için seçimlere geçildi.

 

Stuttgart Türk Milli Kültür Derneği 40. Faaliyet dönemi için Sayın Cevdet Başbuğ tekrar aday gösterildi. Sayın Cevdet Başbuğ ve yönetim kurulu yapılan seçimlerde güven tazeleyerek derneğimizin 40. Faaliyet dönemi için seçimler tamamlanmış oldu.

 

Teşekkür konuşmasında Sayın Cevdet Başbuğ, tüm misafirlere ve üyelere teşekkür ederek, verilen görevi yönetim kurulu ile birlikte en iyi bir şekilde yapacaklarının sözünü verdi.

 

Stuttgart Türk Milli Kültür Derneği bünyesinde faaliyet gösteren müzik Hocası Sayın Esat Yılmaz, Saz Öğrencileri ve Korosu ile kongre akabinde müzik dinletisi misafirler tarafından ayakta alkışlandı.


Bu Haberi Paylaş: